Sydney...PARTY!!!!
Door: manonvanheijster
Blijf op de hoogte en volg Manon
08 Februari 2011 | Australië, Sydney
Bedankt voor jullie leuke reacties!!!
Ik heb het zoooo erg naar me zin!!
Ik ben 2 dagen terug naar de Blue Mountains geweest....helemaal SUPER!!! We zijn ongeveer elke avond op stap geweest....oh wat een tijd heb ik hier...ik heb zo genoten...dat was nog met onze groep. Vandaag is iedereen zijn eigen weg aan het gaan....ik heb met 2 meiden een camper geboekt om van Melbourne naar Adelaide te gaan om de Great Ocean road te rijden en naar Kangaroo Island te gaan...echt super vet...heb er zo'n zin in!!!
De eerste week heb ik bijna me hele bankrekening geplunderd...maar ja zo gaat dat als je al die tourtjes wil boeken!!! Op maandag 21 februari ga ik de Outback tour doen....dus dit wordt het grootste avontuur ever worden!!! Ik zit nu nog in Sydney, maar pak morgen de nachtbus naar Melbourne...echte backpackers he...dan hoef je natuurlijk ook geen nachtje in een hostel te boeken, maar slaap je lekker in de bus. De busreis duurt 14 uur.
Dit is weer even een kort berichtje, maar om even iedereen up to date te houden, dacht ik...ik laat even weten wat ik nu allemaal aan het doen ben...vooral veel dingen regelen!!!
Tot snel (op internet dan he..haha)
Liefs Manon
08 Februari 2011 - 06:56
Pa En Ma:
Hoi Lieverd
Fijn dat je een landkaart erbij hebt ,zodat wij precies al de plaatsen kunnen volgen,ik ben stinkend jaloers op jouw,ik weet zeker als ik dit geweten had toen ik jong was,had ik het ook wel gewild.
Maar wij genieten al omdat wij meereizen met jou en ook leuke foto,s zien en horen wat je allemaal meemaakt.En vandaag zijn wij het eerste die een berichtje op de site zetten,want dat wordt een sport hier natuurlijk,wie het eerste je nieuw bericht leest.
xxxx pap en mam -
08 Februari 2011 - 08:57
Hey Meis:
top dat alles zo goed geregeld is..
krijg toch wel een beetje kriebels als ik je fotos zie hoor..hahaha
Ik blijf je volgen
xxx mas -
08 Februari 2011 - 09:41
Ivon:
hey meisie,
Ook eens een berichtje van mij!! Echt heel leuk en fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt! Ben wel een beetje jaloers dat jij al lekker in de korte broek kan... en ik was al zo blij dat het hier eindelijk 14 graden was (met super veel wind!!) Maar je hebt het verdiend!! Geniet er nog van en we horen het weer!!!!
XXX Ivon -
08 Februari 2011 - 17:34
Joyce En Grote Neef:
Hey meis,
Geweldig om te horen dat je het daar zo naar de zin hebt! Hier zou het ook maar weer es mooi weer moeten worden,, doet iedereen goed idd! Over 1 weekje naar tandarts ;)
Owja..wat ik natuurlijk wil weten,,wat weegt jou tas nu?? want uit de fo'to's kan ik wel halen dat je meer als 3 shirts bij hebt, haha! Jaaa we houden je in de gaten ;)
Vrouwke geniet!
xxx Ron en Joyce -
09 Februari 2011 - 16:02
Sandra:
Hey Manon
Gaaf hoor dat je zo geniet.
Als ik al die fotos weer zie van Sydney kriebelt het bij mij ook weer.
Idee voor je moeder om gewoon een paar weken naar aussie te gaan. Heb ik ook gedaan met Mars.
Gewoon genieten zou ik zo zeggen en leuk dat je ook met een camper gaat.
Have fun.
Groetjes Sandra -
11 Februari 2011 - 00:02
04.30u.......?:
Hey mannoneke,
Het ziet er allemaal super gaaf uit hoor. wa hedde toch weer geluk.
Zou je even kunnen vragen aan die australliers hoe het nu zit als ze een nieuwe boomerang cadeau krijgen.... want hoe gooien ze de oude dan weg?(aangezien die dingen terug blijven komen). Hey geniet er lekker van en niet te veel achter al die steve irvines aan zitten he;-)
gr 04.30u.....? -
13 Februari 2011 - 12:17
Jeroen:
Ha zus,
Ik lees dat je het helemaal naar je zin hebt. Leuke foto's! Geniet ervan, veel plezier !!
Groetjes x Je broeder! -
13 Februari 2011 - 18:05
Annelie:
heb van Tanja je site gekregen en was benieuwd hoe je het maakte,zo te zien tot nu toe helemaal geweldig,geniet ervan,veel plezier en groetjes uit het koude Beugen,Annelie -
15 Februari 2011 - 01:10
Wilma:
Hoi Manon, leuk voor je om al die dingen te doen, en wij zijn net terug van Adelaide, erg warm maar het strand is fantastich, we hebben een goede tijd gehad samen met Piet en Jeroen, New Zealand is toch wel mooier en groener vind ik , voor mij hoeft die aircondition niet voor dag en nacht, Maar goed jij een hele fijne tijd, kusjes je peettante (wilma)