Appartementje en werk in Sydney, Bondi beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van Manon Heijster - WaarBenJij.nu Appartementje en werk in Sydney, Bondi beach - Reisverslag uit Sydney, Australië van Manon Heijster - WaarBenJij.nu

Appartementje en werk in Sydney, Bondi beach

Door: manonvanheijster

Blijf op de hoogte en volg Manon

21 Augustus 2011 | Australië, Sydney

Hallo lieve mensen,

Het is weer een hele tijd geleden dat ik wat van me heb laten horen. Ik ben ook niet echt een computerfreak, zoals de meeste van jullie weten. Ik woon nu sinds 9 july in Bondi, 5 min, van het strand (bondi beach). Ik werk in de westfield (heel groot overdekt winkelcentrum in bondi junction) bij abc dental als tandartsassistente. Werk nu van maandag tot vrijdag en vanaf zondag 4 september werk ik voortaan zondag tot donderdag, werk dan alleen met 1 tandarts.
Ik moet zeggen dat ik het de afgelopen weken niet echt makkelijk heb gehad, iedereen zal waarschijnlijk denken, oh die heeft mazzel...lekker in australie.....maar ook ik heb moeilijke tijden. Afgelopen weken waren heel erg zwaar. Ben heel erg trots op wat ik heb bereikt, werk, appartementje met een super huisgenoot, Tim, hij komt uit Australie. maar buiten dat zat ik niet echt lekker in me vel....denk ook wel een beetje heimwee af en toe.....jaja ik moet het nu een keer toegeven, de eerste keer dat ik heimwee heb gehad. Nou ja zoals mijn lieve pa en ma dan zeggen....na regen komt zonneschijn.....nou daar vertrouw ik helemaal op!!!!!!

Heel veel liefs Manon

• 21 Augustus 2011 - 16:04

MASS:

Hey meis..Leuk appartementje..Sweet ass Bro..
    xxx mas

• 21 Augustus 2011 - 17:08

Pepijn:

Hi Manon, ik vind het super stoer dat je dit allemaal doet. Laat je niet kisten. Mooie kleur behandelstoel trouwens, komt me bekend voor. Geniet er maar van en als je het beu bent kom je gewoon terug! Gr. P

• 22 Augustus 2011 - 06:51

Ron En Joyce:

Hey meis!!
    Zoals we jou kennen laat jij jezelf niet kwellen dus....na een paar dagen shit kom jij er zeker bovenop! Iedereen heeft dat wel eens! Niets ergs!! Geniet daar, doe je ding en kom gewoon weer ooit terug als je daar klaar bent met alles wat je wilt doen! Wij hebben een lekkere bossche bol met jou pappie en mammie gegeten, en vermaken ons hier prima! Joyce gaat vanaf maandag weer met de studie beginnen en Ron zijn job is weer begonnen! Hebben samen een top vakantie gehad in Kroatie! Lekker bruinnnn!!!

KUS Ons!

• 25 Augustus 2011 - 11:41

Wilma En Wen:

Hoi Manon
    goed weer wat te horen, En werken ze daar nou anders bij de tandarts als in nederland, of zijn mensen eerder aan een gebid toe, Nou geniet nog maar van alles wat je meemaakt en het ga je goed je gaat weer de zomer te gemoed volgens ons lekker weer dan en als je vrij bent lekker aan het strand. heel veel plezier nog. en je bent een echte van heijster die geeft ook niet op. Wilma en Wen

• 29 Augustus 2011 - 09:50

Leonie:

Leuk appartementje, lieverd! Ziet er gezellig uit! Je slaapkamer had ik al gezien natuurlijk... Haha! Je ziet er goed uit op de foto's, ben trots op wat je allemaal doet daar :)

Ik ben weer terug van vakantie, dus we gaan gauw weer skypen, hè :P

xxx en een knuffel

• 31 Januari 2015 - 22:12

Jessiva:

Hoi,Manon

wat goed om te boren dat jij daar werkzaam bent!,
    zelf wil ik ook graag naar Australie om te gaan werken bij een tandarts, ik werk ook als tandartsassistente en preventie.
    Hoe ben jij daar gekomen?
    hoop je reactie, dank

groetjes, jessica