Mijn verjaardag!!!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Manon Heijster - WaarBenJij.nu Mijn verjaardag!!!!! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Manon Heijster - WaarBenJij.nu

Mijn verjaardag!!!!!

Door: manonvanheijster

Blijf op de hoogte en volg Manon

26 September 2011 | Australië, Sydney

Hallo lieve mensen!!!! Als allereerste wil ik iedereen heel erg bedanken voor alle lieve berichten, kaarten en telefoontjes voor mijn verjaardag!!! Ik heb echt een super verjaardag gehad. Ik ben gewoon gaan werken op me verjaadag. Ben s'ochtends om 4.45 uur opgestaan om de zonsopgang te gaan kijken op Bondi Beach, was echt super mooi. De dag was al goed begonnen, super mooi weer, het was 29 graden overdag en op me werk hadden ze gebak voor mij gehaald met kaarsjes die ik uit mocht blazen...ahhhh wat lief he. Ik had ook cadeautjes gekregen op het werk. In me pauze ben ik met een collega gaan luchen en toen ik terug kwam, lag er een bos bloemen voor mij bij de receptie.....ik dacht...he, van zijn die dan....ja ik kon het niet geloven, van Alan. Nou mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk....ik kreeg allemaal onverwachtse kaarten, berichten en telefoontjes van mensen waar ik veel om geef!!! Toen ik terug kwam van me werk, zat me huisgenoot me op te wachten, die had me meteen mee genomen naar te kroeg, daar hebben we margarita's gedronken en daarna zijn we gaan uit eten met Tim en Nikki....ik was al lekker aangeschoten, de vorken vlogen door het restaurant...oh mijn god, wat een schande. Daarna zijn we tot 1.00 uur de kroeg in gedoken...nou in 1 woord een SUPER verjaardag!!! Afgelopen zaterdag heb ik een BBQ gehouden bij mij 'thuis' was weer super gezellig, er waren ongeveer 18 mensen, collega's, vrienden, kenissen en natuurlijk mijn huisgenoot. Rond 6 uur was iedereen er, na een aantal wijntje, hamburgers en shots zijn we met 12 mensen naar de stad gegaan voor de karaoke....ohhhhh hier had niemand nuchter bij willen zijn...haha Nou ik heb wat foto's op de site gezet, zodat iedereen een beetje een idee heeft hoe mijn verhaardag/feest verlopen is!!!
Nogmaals...iedereen, heeeel erg bedankt voor deze speciale dag!!!!

Liefs x Manon

• 26 September 2011 - 17:44

Leonie:

Geweldig, ik had je graag horen zingen! Leuke foto's, je kunt zien dat het een gezellig feest is geweest :D Bengaalse B-tekkel!

xxx tot skype ;)

• 27 September 2011 - 11:30