Sydney!!!!!
Door: manonvanheijster
Blijf op de hoogte en volg Manon
04 Februari 2011 | Australië, Sydney
Eindelijk dan even een berichtje!!! Ik ben veilig aangekomen en de vlucht was goed gegaan...wel heel erg vermoeiend...maar je weet waar je het voor doet!!!
Hong Kong was echt super gaaf...we waren denk ik rond 10.00 uur in ons hostel en toen zijn we even 2 uurtjes gaan slapen...ik was zo moe!Ik ben naar Hong Kong Island geweest,waar je uitzicht hebt over de hele stad....het was ook echt heerlijk weer, zo rond de 20 graden..
Savonds was de stad helemaal verlicht en dat was ook super gaaf.
Savonds om 23.55 uur vlogen we naar Sydney......ik zat helemaal te popelen in het vliegtuig....ik kon niet wachten om op australische grond te staan....Super VET...daar stond ik....lekker buiten 34 graden...pfff! Deze dag zijn we meteen een beetje door de stad gereden met onze groep en hebben we foto's gemaakt van het operah house en de harbor bridge...heel gaaf!!
S'avonds hebben we een BBQ gehad op een dakterras met uitzicht op de harbor bridge...hierna zijn we nog gaan stappen....ooooooooooooohhh wat was ik moe, maar je wilt het toch allemaal niet missen...en die zon (jaja die zon he mensen in Nederland,haha) die doet zoveel goed,je hebt ineens zo veel energie.
Toen we terug liepen naar het hostel moesten we in een kamer gaan liggen waar het onderhand 27 graden was...je ging echt kapot!!!! Ik sliep met nog 1 meisje (Anita) op een kamer met 4 jongens...dus ja, dan kun je natuurlijk niet daar lekker charmant in je onderbroekje gaan liggen....haha die mannen konden en deden dat natuurlijk wel...en ik lag daar maar te zweten onder me dekentje,haha!!
Maar ik viel gelukkig snel in slaap...wel een paar keer wakker geworden, maar lekker geslapen!!!
Morgen gaan we de Blue mountains doen en gaan we weer stappen...vanavond trouwens ook,haha....oooohh mensen wat is het heerlijk om gewoon te kunnen doen waar je zin in hebt, gewoon elke dag mooie dingen zien en savonds stappen, zonder te hoeven denken aan...oh ik moet morgen werken!
Nou mensen ik heb jullie weer een beetje bijgepraat...ik heb trouwens een australisch nummer...voor de mensen die dit willen weten : 0061 410080454
Liefs Manon
04 Februari 2011 - 09:05
Tanja:
Hey zussie..
Thanks voor je sms... heb pap en mam meteen gebeld.. konden meteen rustig gaan slapen ;-).. Sohh je hebt al best veel gedaan!!! En zo aan je verhaal te horen heb je het helemaal naar je zin!!! SUPER!!! Nou wil ik ook weg uit dit koude en saaie kikkerlandje.. Nou geniet ervan en niet teveel drinken he, of ze moeten goed op je passen ;-)..
Veel plezier... dikke kus.. -
04 Februari 2011 - 11:07
Leonie:
Haaaaaaa, je bent er! Wat leuk om te lezen dat je al helemaal ingeburgerd bent met je mede-reisgenootjes. Nu alweer uitgeweest, verslaafde haha! Ik ben jaloers op het weer, ben ook toe aan zon en energie... Maar wij zullen nog even moeten wachten :(
Ga lekker genieten, je leeft maar één keer! Heerlijk om niet te hoeven denken aan de tijd of aan werk. Bedankt voor het nummer en hou ons op de hoogte, hè!
Knuffels en een kus (ook namens Sean-A-Paul) :D
04 Februari 2011 - 11:28
Mas:
hey meis volgens mij heb je een leuke grpep!!
geniet ervan...
btw heb je mijn sms gehad op je ned nummer..want anders komen die niet aan..als je dat wil laten weten..
GENIET!!!!!!!! -
04 Februari 2011 - 17:05
Pa En Ma:
Hoi Mup
Fijn om te horen dat je het naar je zin hebt,daar was ook alles om begonnen,genieten.
Wij zagen op de foto,s toen wij je weg brachten naar schiphol dat je er erg zin in had.
Fijn doe maar lekker genieten want misschien is dit wel de laatste keer backpacken.
Heb je veel plezier met mijn kussentje,ik hoop het.
Heel veel liefs en pas goed op jezelf.
xxxx wij volgen je natuurlijk.
Ik heb een nieuw mobieltje gekocht en doe mijn oud nummer erin,dus misschien als ik een keer de mob aan heb, kunnen wij contact houden,ik doe mijn best. -
05 Februari 2011 - 19:11
Sandra:
Hee Meiske!
Wat positief tot nu toe..je hebt nieuwe maatjes BBQ´S dampende mannen op je kamer en heerlijk weer wat wil je nog meer hahah!! Leuk dat je iedereen zo op de hoogte houdt! Geniet van alles om je heen.. En ik zie uit naar je volgende reis verslag xxxx Sann -
05 Februari 2011 - 20:40
Ellen:
Hey trummelke,
Zie dat het nu al leuk is.
Fijn dat alle spanning nu weg is en dat je kunt gaan genieten.
Volgens mij gaat dit heel aardig lukken de komende maanden, en wij maar werken.
Hoop da ge veul lekkere kuukskes zult verzamelen.
dikke knuf el -
07 Februari 2011 - 12:23
Susanne:
Hee manon zo te zien gaat alles goed met je, fijn!! Wij zijn op de praktijk, en missen jou al hoor. Geniet ervan, veel groetjes van iedereen! x susanne