Het komt wel lekker dichtbij nu........... - Reisverslag uit Stevensbeek, Nederland van Manon Heijster - WaarBenJij.nu Het komt wel lekker dichtbij nu........... - Reisverslag uit Stevensbeek, Nederland van Manon Heijster - WaarBenJij.nu

Het komt wel lekker dichtbij nu...........

Door: manonvanheijster

Blijf op de hoogte en volg Manon

04 Januari 2011 | Nederland, Stevensbeek

Hallo Allemaal,

Zoals jullie al allemaal gehoord hebben, ga ik er weer vandoor!!!
Ik heb na mijn reis naar Nieuw Zeeland nog steeds geen genoeg van het reizen, met name dan het backpacken...want reizen kun je natuurlijk altijd. Maar niet zo snel voor een half jaar!!! Die kriebels zijn er eigenlijk al vanaf de eerste dag dat ik weer terug was in Nederland 3 jaar geleden.
Maar nu is het wel een beetje anders, want deze keer ga ik alleen op pad!!! Ik vind het echt heel erg spannend....!!! Ik ga jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden van al mijn reiservaringen!!!

Liefs Manon

• 05 Januari 2011 - 17:23

Tanja:

Hey zussie,
    Jaja spannend allemaal, nou komt het wel heel dichtbij!! Maar jij gaat lekker genieten van al de mooie dingen die je daar ziet en leuke mensen die je ontmoet!!! Maar tot die tijd mogen wij nog van je genieten!! Alvast heel veel plezier en succes..

Dikke kus je zus!!

• 06 Januari 2011 - 07:10

Marcha:

heel veel succes meis!!!!
    xxx

• 08 Januari 2011 - 19:18

Pa En Ma:

Ja Mupke nog een paar weken en dan ben je van ons af (haha) nee,wij zullen elkaar echt wel missen,dat zou niet goed zijn.
    Wij gunnen je deze reis,geniet ervan,dit zijn unieke ervaringen in je leven.En al helemaal knap dat je het alleen gaat doen (vinden wij toch wel eng,maar er kan overal wel iets gebeuren toch).Dit is de beste kans en tijd om jezelf echt te leren kennen,en wie zou dat niet willen.
    Maar jij gaat het echt doen,heb je toch lef voor nodig,mooie eigenschap.
    Wij zijn super trots op jou,en wij houden veel van jou ,Een super fijne tijd,zorg goed voor jezelf en kijk uit.

xxxxx pa en mam

• 18 Januari 2011 - 16:51

Leonie:

Muhnon!

Nog veertien dagen voor vertrek... Spannend allemaal, zeg! Ik vind het stoer dat je dit avontuur helemaal alleen aangaat, al zul je genoeg nieuwe mensen ontmoeten die in hetzelfde schuitje zitten. Ik zie je verhalen met plezier tegemoet!

Ga er enorm van genieten en pas goed op jezelf! Een hele goede reis en een hele fijne tijd toegewenst,

Kus van Leonie en een pootje van Bruno natuurlijk :D

• 29 Januari 2011 - 16:49

Mas:

Nog 3 nachtjes slapen!!!!!!!!